Toxine virale

Scurt istoric al pandemiilor: de la variolă, la noul tip de coronavirus

medicamente parazite ale pielii un instrument eficient pentru prevenirea viermilor

Giardia lamblia Indicații clinice Panelul gastrointestinal este indicat pentru diagnosticarea agenților patogeni din afecțiunile gastrointestinale; rezultatele trebuie corelate cu datele clinice, toxine virale și alte analize medicale de laborator. Rezultatele pozitive nu toxine virale co-infecția cu microorganisme care nu sunt incluse în panel. Este posibil ca agentul detectat să nu fie cauza definitivă a bolii.

toxine virale

Rezultatele negative toxine virale în cazul afecțiunilor clinice compatibile cu gastroenterita pot fi datorate unei infecții cu agenți patogeni nedetectați de acest test sau unor cauze neinfecțioase, cum ar fi colita ulcerativă, boala inflamatorie a intestinului sau boala Crohn. Un test pe bază de acid nucleic de tip multiplex pentru detectarea microorganismelor gastrointestinale este, de asemenea, util în detectarea și identificarea gastroenteritei acute în cazul focarelor infecțioase.

toxine virale papilloma virus e biopsia

Acidul nucleic viral, bacterian și parazitar poate persista in vivo independent toxine virale viabilitatea microorganismului Deoarece numărul purtătorilor asimptomatici de Clostridium dificile este foarte mare, cu precădere în rândul copiilor mici și pacienților spitalizați, detectarea C.

Informațiiimportante