Toxine parazite. Ciuperci otrăvitoare - Wikipedia

toxine parazite

toxine parazite

Tweet Încă din antichitate lămâia a arătat că are puteri incredibile de a detoxifica organismul, toxine parazite a sprijini funcția organelor cu rol de purificare, de a întări sistemul imunitar și a încetini acțiunea radicalilor liberi pentru toxine parazite preveni dezvoltarea diferitelor boli.

Puțină toxine parazite știe însă că cea care conține de până la zece ori mai multe vitamine este coaja lămâii.

tratamentul paraziților de helmint

În plus, pentru a vă bucura de beneficiile acestui fruct trebuie să-l consumați înghețat! Potrivit ultimelor studii în vigoare, coaja lămâilor are capacitatea de a distruge orice parazit sau vierme prezent în corp, având totodată capacitatea de a stimula eliminarea toxinelor din organism.

Viermii si parazitii intestinali

Lămâia are și un puternic efect antibacterian, reglează tensiunea arterială și nu în ultimul rând combate stresul și depresia.

Condiția esențială este ca lămâia să fie consumată congelată! Procedura de congelare este extrem de simplă: se spală bine lămâile cu apă și bicarbonat, se clătesc apoi se pun la congelator.

medicamente pentru viermi pentru a preveni adulții ce medicamente ajuta viermii de la viermi

După ce îngheață fructul se răzuie și se transformă într-o pudră de lămâie care se consumă în salate, înghețată, supe, sosuri sau cereale si în diverse băuturi, scrie  secretele. Distribuie articolul:.

Informațiiimportante