Schistosomiasis 2020. Atenționare COVID-19

Urinary Schistosomiasis in Nigeria: Robert Houmsou > Carte | Libristo

Categories not found.

ouă de helmint în apă

Intervenții durabile cheie la controlul succesului schistosomiasis Cercetătorii, conduși de dr. Archie Clements de la Universitatea din Queensland, au descoperit că schistosomiasis 2020 de infecții cu schistosomioză au apărut, în general, în aceleași zone originale, la zece ani după încheierea unui program de control finanțat de donatori, desfășurat între și Schistosomiaza este împotriva unei flegme boală parazitară cauzată de mai multe specii de fluke din genul Schistosoma.

duct papilloma treatment soiuri parazite

Deși are o rată scăzută de mortalitate, schistosomiaza este adesea o boală cronică care poate afecta organele interne și, în cazul copiilor, poate afecta dezvoltarea și dezvoltarea cognitivă. Mali este una dintre primele țări din Schistosomiasis 2020 Subsahariană care a inițiat un program național de control al schistosomiei, care a început ca un parteneriat între Ministerul Sănătății schistosomiasis 2020 Malaezia, OMS și GTZ.

Lipsa finanțării guvernamentale a limitat activitățile programului dupăpână când un nou program, susținut de Inițiativa de control a schistosomizei, a început în Clements și coautorii săi au efectuat un studiu comparativ al distribuției spațiale a schistosomizei în Mali între și Ele arată că distribuția spațială a schistosomiozelor a fost similară în ambele perioade de timp, chiar și în fața programului de control pe scară largă bazat pe distribuția în masă a medicamentelor antiparazitare.

schistosomiasis 2020

Potrivit lui Clements, stabilitatea pe termen lung în distribuția spațială a schistosomiasisului înseamnă că revizuirea datelor istorice poate oferi o sursă utilă, inițială de dovezi pentru planificarea programelor de control contemporane vizate. Cu toate acestea, in cazul in care aceste programe de schistosomiasis 2020 trebuie sa aiba un impact durabil asupra sarcinii de schistosomiasis acestea trebuie sa fie livrate pe o perioada foarte lunga de timp, sau metode suplimentare trebuie sa fie puse in schistosomiasis 2020, cum ar fi imbunatatirea salubritate de apa si igiena, a spus el.

schistosomiasis 2020

Gabrielli, Alan Fenwick și Simon Brooker. Inițiativa de schistosomiasis 2020 a schistosomizei a fost finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates.

CITIZEN'S CHARTER 2020 - SCHISTOSOMIASIS HOSPITAL

Simon Schistosomiasis 2020 este susținut de o Fellowship de dezvoltare a carierei de la Wellcome Trust. Finanțatorii nu au avut niciun rol în proiectarea studiului, colectarea și analiza datelor, decizia de a publica sau pregătirea manuscrisului.

pancreatic cancer etiology

Post navigation.

Informațiiimportante