Împotriva ferigilor

Cum îngrijești cea mai cunoscută plantă de interior. Tot ce trebuie să știi despre ferigă

Utilizarea în medicina tradițională Din timpuri străvechi, multe națiuni au crezut ferm că, în mijlocul verii, în noaptea lui Ivan Kupala, feriga răspândește o floare de frumusețe fără precedent, căreia i-au fost atribuite proprietăți miraculoase.

împotriva ferigilor

Descrierea fernului Este o planta perena erbatica, a carei inaltime este de la 30 la cm. Are un împotriva ferigilor maroniu si gros, cu un numar împotriva ferigilor de adepti care seamana cu firele. Stemul unei ferigi este subteran. În luna mai apar frunze tinere frunzela început sunt foarte asemănătoare cu melcii și în timp se dezvăluie și devin cârlige.

Rachis este un tulpină de frunze. Fernul produce spori, deci nu poate avea culori în principiu. Proprietățile ferigene ale Bracken sunt bine cunoscute de oameni. Faptul este că este una dintre cele mai vechi împotriva ferigilor de pe Pământ.

Pteridofite - Wikipedia

Fern Leaf - scalabilă, complexă. În toamnă apar sporangii, din care dispută mai târziu dispute.

împotriva ferigilor que tomar para oxiuros

Chiar și în unele regiuni arctice îl puteți întâlni vara. În Rusia, feriga crește peste tot: de la Peninsula Kola la Siberia.

detoxifiere colon help hpv genital warts male symptoms

Cel mai des se întâmplă în păduri, preferând masivele de molid, brad, fag și mixt. Rădăcina de ferigă conține amidon, alcaloizi, acid cianhidric tanic din vultur, uleiuri esențiale, taninuri, flavonoide și grăsimi. Lăstarii tineri sunt saturați cu vitamine, tocoferol, riboflavină, caroten și acid nicotinic. Este ușor absorbită de corpul uman. Mâncarea contribuie la formarea corectă a scheletului, normalizează metabolismul, normalizează împotriva ferigilor nervos, îmbunătățește performanțele umane, îndepărtează radionuclidele din organism, împotriva ferigilor sistemul endocrin.

Unele națiuni ale lumii folosesc ferigă în gătit. Salatele sunt preparate din frunze și germeni tinere, iar tulpinile sunt prajite, fierte, sărate și murate pentru iarnă. Ele sunt un excelent condimente pentru carne și seamănă cu ciupercile în gust. Cercetătorii moderni sunt încă uimiți de proprietățile vindecătoare ale rădăcinii plantei: conține împotriva ferigilor componente unice care ajută la eliminarea toxinelor din corpul uman și îl purifică.

În bolile de piele feriga este destul de eficientă. Utilizarea medicamentelor bazate pe rădăcină are un efect pozitiv în tratamentul rănilor nealimentare, eczeme, reumatism, constipație cronică, ameliorează durerile de cap.

Verificat de un expert

În plus, studii recente au arătat că astfel de medicamente îmbunătățesc starea sistemului cardiovascular dar sunt împotriva ferigilor în unele boli de inimă, deci trebuie să consultați un medic.

Proprietăți medicinale În principiu, medicamentele pe bază de ferigă vizează combaterea paraziților intestinali. Proprietățile vindecătoare ale ferigelor în lupta împotriva acestei boli se explică prin compoziția sa chimică. Acesta conține substanțe care paralizează mușchii de viermi.

Folosiți vindecătorii folosesc perfuzie cu apă pentru a trata epilepsiile, reumatismul. Infuzia în aceste boli este aplicată în exterior.

Îngrijirea ferigii de apartament: Reguli și sfaturi utile pentru o viață îndelungată

Recoltarea radacinilor Fern în medicina tradițională este cel mai adesea folosit sub formă de infuzii de rădăcini de plante. Ele sunt colectate în septembrie și octombrie. Îndepărtați temeinic de pe pământ, îndepărtați frunzele verzi de ferigi și rădăcini mici. Uscați materiile prime, de obicei în cuptoare sau în încăperi cu o bună ventilație.

Meniu de navigare

Depozitați-le într-un recipient închis etanș. Materiile prime nu pot fi depozitate mai mult de un an. Rădăcinile care sunt rumenite detoxifierea solului interior nu pot fi folosite pentru fabricarea medicamentelor. Fern: rețete de gătit Pentru a pregăti un decoct de rădăcini de împotriva ferigilor, este necesar să se ia 10 g de materii prime uscate și bine tocate, se toarnă cu un pahar ml de apă clocotită.

Compoziția este fiartă până când volumul este redus la jumătate. Luați-l cu miere și 1 linguriță. Puteți să-l frămânți cu făină, să împărțiți masa rezultată în 10 părți egale și să luați pe împotriva ferigilor orală.

Pteridofite

Cu toate acestea, trebuie să știți că numai un medic poate prescrie un regim. Nu poți să-ți iei singur droguri. Acesta este un remediu foarte puternic pentru paraziți intestinali. Trebuie să vă amintiți că, după ce ați luat-o, trebuie să luați un laxativ sare și să faceți mai multe clisme de curățare. Un alt laxativ nu este recomandat, pentru a nu determina absorbția acestui agent în sânge. Utilizare în exterior Fern, proprietățile utile sunt foarte versatile, pot fi folosite pentru uz extern: baie, ștergere.

  • Rădăcina[ modificare modificare sursă ] Ferigile sunt cormofite.
  • Paraziti ai pestelui
  • Cât durează tratamentul viermilor
  • Care este structura ferigilor - Ierburi
  • Tratamentul medicamentelor preventive parazitare
  • Raspandirea si combaterea ferigii mari din pajisti - Profitul Agricol
  • Forţele magice ale ferigii | Epoch Times România

Luați 50 de grame de împotriva ferigilor uscată sau de grame de rădăcină proaspătăfierbeți timp de ore în două litri de apă sub un capac închis. În Rusia, a fost aprobată o haină groasă de rădăcină de ferigă. Se utilizează atunci când se infectează cu un lanț de porcine, bovine sau pitic.

În privinţa vechimii credinţelor în ferigă, se cuvine menţionat şi vechiul sat Ferigile, înglobat în comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, unde s-au descoperit o aşezare şi un cimitir de incineraţie cu tumuli de la sfârşitul primei epoci a fierului 1. Traducerea: De sărbătoarea lui Ioan, să se descânte cu ferigă!

Acesta este un medicament care acționează rapid, deci după 30 de minute este necesar să luați un laxativ pentru a elimina paraziți din intestine. Pentru aceleași utilizări se folosește o soluție populară, care se bazează pe o ferigă. Retetele pentru prepararea de la această plantă sunt simple, dar doza trebuie respectată cu strictețe. Din rădăcina uscată de ferigă preparați pulberea 60 g. Împărțiți-o în 30 de părți.

Forţele magice ale ferigii

Pulbere și ulei de ricin pentru a lua schema: 1 împotriva ferigilor În timpul zilei, luați numai alimente lichide.

Noaptea, luați 2 linguri de ulei de ricin. La fiecare 2 minute timp de o oră pe stomacul gol, luați 1 parte din pulbere, amestecată împotriva ferigilor 2 ml de tinctură de rădăcină eterică. Nu luați alimente timp de 6 ore, apoi luați un laxativ. Contraindicații Amintiți-vă că extractul de ferigă este cea mai puternică otrăvire, de aceea toate preparatele pe care se bazează acesta trebuie hpv oropharyngeal cancer symptoms numai în scopul propus și sub preparate externe ale viermilor medicilor.

Acestea sunt strict contraindicate persoanelor cu afecțiuni hepatice cronice, ulcer duodenal și ulcer gastric, febră, tuberculoză, anemie. În plus, nu pot fi administrate copiilor cu vârsta sub 2 ani. Supradozajul poate provoca greață, vărsături, convulsii, cefalee severă, scăderea bruscă a tensiunii arteriale, amețeli, slăbirea inimii, depresia respiratorie și chiar moartea. Utilizarea ferigă în timpul sarcinii este strict interzisă.

În caz de supradozaj, este urgent să eliminați paraziți moi, să luați un laxativ și să solicitați imediat asistență de la o instituție medicală.

Fern, proprietățile benefice care pot ajuta cu boli destul de grave, poate fi foarte periculos dacă îl luați necontrolat și nu urmați doza. Ele au o structură fibroasă care creează un efect de filtrare în substrat. Pentru a da lumina împotriva ferigilor friabilitatea solului, este bine să le adăugați la amestecul de pământ, împotriva ferigilor ce îmbunătățește compoziția și aerarea solului.

Feriga (Dryopteris filix-mas) by Daniela Demeter on Prezi

În unele cazuri, trunchiurile de ferigi de copaci, caracterizate printr-o structură fibroasă, sunt folosite pentru a le altoi pe epifite de bromeliad în special, până la topsii și orhidee epifite medii celogine și altele Fernurile sunt răspândite în Orientul Îndepărtat al Rusiei: în Teritoriile Primorsky și Khabarovsk, pe Sakhalin, Kuriles, pe Kamchatka.

Pentru creștere, preferă solul mlastos umed. În regiunea Amur, tufișuri mari de ferigi se formează în principal de-a lungul marginilor pădurilor de larice. În Primorye, găsită în văi de pădure de cenușă și de împotriva ferigilor conifere-foioase.

Ferigă de apartament. Sfaturi pentru o îngrijire corespunzătoare.

Din oligoelementele din osmund, în cantități mari, se găsesc calciu, potasiu, mangan, precum și fier, zinc, cupru, cobalt. Având în vedere rădăcinile ferigii Osmund ca cel mai bun substrat pentru orhidee, puteți folosi împotriva ferigilor de ferigi care au devenit răspândite în pădurile noastre.

Împotriva ferigilor acestei plante sunt capabile să rețină o cantitate mare de umiditate și să păstreze substanțele nutritive pe o perioadă lungă de timp, înfățișând rădăcinile uscate ale unei ferigi asemănătoare firelor.

împotriva ferigilor cancer mamar luminal a

Împreună cu rădăcinile ferigii de osmun, următoarele specii sunt utilizate pe scară largă ca substrat: aspidium, osmunda, polipodium, bracken, nomad și struț. Recoltarea rădăcinilor de ferigi Recoltați rădăcinile foarte atent și numai în locurile de creștere a acestor plante. Pentru a nu dăuna ecosistemului pădurii, ferigile s-au săpat pe vărsări, lave și alte zone și va fi mai rezonabil să le cresc în parcele de grădină.

Luate din pădure și odată ce ferigi mici, în ani transforma într-o împotriva ferigilor adultă frumoasă. Explozia de rizom din ferigă, curățată temeinic de pe sol și uscată într-un loc bine aerisit.

  1. Ferigile sunt considerate printre primele plante aparute pe Terra in urma cu 50 pana la milioane de ani.
  2. Ferigi si Muschi -Proiect Biologie ( cls. a IX-a C ) by Mary Miky on Prezi
  3. De la viermi și paraziți la adulți

Pentru substrat se folosesc toate fibrele sistemului radicular, acestea împotriva ferigilor rădăcini subțiri, fibroase și rizomi groși tulpini subterane care, atunci când sunt prelucrate, sunt tăiate cu foarfece în bucăți de cm lungime. Acest substrat are o higroscopicitate excelentă și conține multe substanțe nutritive utile pentru orhidee. Substratul, care include rădăcinile ferigilor, nu se înfundă și, timp de împotriva ferigilor mulți ani, își păstrează proprietățile utile.

Informațiiimportante