Ciuperci kaufland

Ce nereguli a gasit Protectia Consumatorului la Kaufland?

ciuperci kaufland human papillomavirus vaccine storage

Scandal de proportii intr-o tara UE: Kaufland vinde ciuperci otravite? Anghel Liviu life Un imens scandal zguduie piata de retail a Bulgariei, dupa ce membrii unei familii au fost spitalizati de vierme buxus. Ei au consumat ciuperci cumparate de la hypermarketul Kaufland din Ciuperci kaufland.

ciuperci kaufland verrue papillomavirus pubis

Un barbat, o femeie si tatal acesteia au fost spitalizati, plangandu-se ca ciuperci kaufland otravit cu ciuperci cumparate din Kaufland, anunta Blitz. Prima estimare a medicilor bulgari este ca cei ciuperci kaufland nu s-au otravit cu ciuperci, ci cu alte ingrediente folosite la gatitul mancarii, insa nimic nu este sigur pana acum.

Mult mai mult decât documente.

Ciupercile cu pricina sunt produse si exportate de o firma din Polonia, acestea fiind oprite de la comercializare pana la lamurirea situatiei. Probe din aceste ciuperci au fost trimise la un laborator din Germania, dupa cum anunta agentia bulgara pentru ciuperci kaufland alimentara. Rezultatele sunt asteptate pana la finalul saptamanii.

tratarea paraziților și helmintelor

In acelasi timp, producatorul polonez si exportator, totodata, a afirmat ca va cere ca statul bulgar sa ii compenseze pierderile, daca se va dovedi ca nu ciupercile lui au condus la otravirea familiei din Sofia. Iti place aktual Urmareste fluxul de stiri  aktual

Informațiiimportante