Viermi biologie, Vierme parazit - Wikipedia

Vierme - Wikipedia

Andy Enescu Proiect de lecţie Titlul lecţiei: Viermii paraziţi. Materiale 1.

  • Selecția paraziților după tratament
  • Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă.

Brânduşoiu, C. Androne, Biologie, cls a VI-a, Ed.

Didactică şi Pedagogică Enumerați resursele, echipamente de 2. Ionel, Z. Partin, Biologie, cls a VI-a, Ed. Humanitas calculator, cărți, precum și orice alte 3.

Viermii - Proiect La Biologie

Cibanu, Didactica ştiinţelor biologice materiale de laborator care vor fi necesare 4. Prezentare Power Point pentru a finaliza această lecție. Reprezentanţi: viermele de gălbează şi tenia. Mediul de viaţă- în corpul altor animale.

Viermele de gălbează- trăieşte în ficatul oi şi produce boala numită gălbează. Alcătuirea corpului: - lungime de cm; - corpul este protejat de o cuticulă sub care se găseşte o pătură musculară. Ciclul de dezvoltare: - ou - larvă numită cercar gazda intermediară este melcul Limnea - adult gazda definitivă este oaia Tenia- trăieşte în intestinul subţire al omului şi al altor animale, produce boala numită teniază.

Alcătuirea corpului: - viermi biologie de m; - corpul este format din scolex 4 ventuze şi o coroană de cârligegât şi viermi biologie. Încheierea- fixarea cunoştinţelor se realizează viermi biologie bază de întrebări.

Viermii (7)

Întrebări pentru discuție Enumerați întrebările pe care doriți elevii să răspundă înainte de, în timpul, sau după lecție. Înainte: 1.

viermi biologie virus del papiloma sintomas en hombres

Daţi exemple de coelenterate! Unde trăiesc aceste animale? Din ce este format corpul hidrei?

Account Options

Cu ce seamănă o meduză? Viermi biologie ce se foloseşte scheletul coralilor? În timpul lecţiei 1. Ce sunt paraziţii?

Mult mai mult decât documente.

Ştiţi să numiţi o plantă sau un animal parazit? La finalul lecţiei 1. Ce este un animal parazit?

viermi biologie esophageal papilloma pathology

Care sunt viermii laţi? Ce este gazda intemediară? Dar cea definitivă?

Vierme parazit

Care sunt etpele ciclului de dezvoltare ale unui vierme parazit? Viermi biologie Includeți o explicație a standardelor sau a criteriilor care vor fi utilizate pentru a evalua învățare al elevilor în lecție.

Atașați o copie a tuturor scale de clasificare a planului de lecție. Evaluarea cunoştinţelor se realizează pe bază de întrebări. Viermele de gălbează 1.

Leacul zilei. Cum să scapi de paraziții intestinali

Completează spaţiile punctuate! Viermele de gălbează- trăieşte în ………………… viermi biologie produce boala numită ……………………….

Alcătuirea corpului: - lungimea corpului este de…………. Ciclul de dezvoltare: - ou - larvă numită …………. Identifică pe desen oul, larva, adultul, viermi biologie intermediară şi pe cea definitivă!

Corpul conic a derivat din cili. Microtubulele omatidiilor sunt lungi de 20 nm i late de 50 nm. Reproducere Chaetognathele sunt hermafrodite. Oule sunt planctonice sau se ataeaz de alge.

Fişă de lucru Viermii laţi. Tenia 1.

familial cancer submit ho il papilloma virus

Trăieşte în …………………………al omului şi al altor animale, intraductal papilloma epidemiology boala numită teniază. Alcătuirea corpului: - lungime este de…………. Ciclul de dezvoltare: - ou - larvă numită ………………….

Informațiiimportante