Schistosoma haematobium

Schistosomiasis haematobium.

paraziții lovitura de pedeapsa

schistosoma haematobium Anticorpi anti — Schistosoma mansoni Bilharzioza Taburi verticale Descriere Schistosomiaza sau Bilharzioza este o infecție parazitară, ce afectează omul, cauzată de infestația cu trematode sanguine din genul Schistosoma, dobândită în momentul contactului cu apa infestată cu larvele parazitare eliberate de melci de apă dulce.

Schistosoma este singura trematodă, a cărei cale de pătrundere este transcutanată.

schistosoma haematobium

Schistosomiaza este a treia boală tropicală ca incidență, după malarie și helmintiază intestinală, fiind o cauză importantă de mortalitate și morbiditate în Africa, America de Sud, Caraibe, Orientul Mijlociu și Schistosoma haematobium. Există două forme majore de schistosomiază: intestinală schistosoma haematobium uro-genitală.

elimina paraziții din corpul tabletei complex detoxifiant natural hofigal

Viermii adulți trăiesc în vasele de sînge din jurul intestinului sau vezicii urinare, în funcție de tip, unde depun ouă. Simptome: Acute: dermatită, febră, frisoane, stare generală alterată, greață, vărsături, diaree, dureri abdominale Cronice diferite în funcție de specie : scaune sangvinolente, hematuria, schistosoma haematobium Testul detectează anticorpii anti-Schistosoma sau anticorpii anti ouă în serul pacienților infestați.

human papilloma virus protection

Anticorpii pot persista mulți ani, chiar după un tratament care a avut succes. Interpretari Testul nu poate diferenția schistosoma haematobium acută de cea cronică.

schistosoma haematobium specii de giardia

Un rezultat negativ poate exclude infecția, dar trebuie avut în considerare că un număr mic schistosoma haematobium pacienți nu dezvoltă anticorpi anti-Schistosoma în timpul infecției acute. Indicatii Persoane care călătoresc în zone endemice și nu se știu imunizate Pacienți cu simptome specifice, după un istoric în care au fost expuși la o posibilă infecție.

Informațiiimportante