Romoxibendazol antihelmintic, Related products

romoxibendazol antihelmintic

cum stabiliți că aveți paraziți

Cu doar 9,49 lei puteti deparazita un porc de kg si puteti consuma o carne sigura din punct de vedere sanitar veterinar. Timpul de asteptare pentru carne este de doar 10 zile de la ultimul tratament.

Inca mai aveti timp!

viermi cum aduc hpv on the tongue

Va asteptam! Nu cumpăraţi carne de porc, produse sau preparate obţinute din aceasta, de la persoane neautorizate pentru această activitate, precum şi din romoxibendazol antihelmintic sau spaţii neautorizate şi nesupravegheate sanitar veterinar; Nu cumpăraţi carne proaspătă decât din unităţi autorizate, care, prin programul de romoxibendazol antihelmintic implementat de către inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, garantează că aceasta provine din abatoare aprobate, unde este asigurată asistenţa romoxibendazol antihelmintic veterinară permanentă.

tratarea oamenilor de viermi

Sacrificarea porcului şi consumarea acestuia în familie, fără controlul sanitar veterinar al stării romoxibendazol antihelmintic sănătate a animalului şi a salubrităţii cărnii obţinute, poate avea consecinţe grave. Dacă porcul este bolnav de trichineloză, cei care au consumat carnea infestată se vor îmbolnăvi şi vor fi supuşi unui tratament pentru o perioadă relativ lungă, existând posibilitatea apariţiei unor complicaţii şi reacţii adverse.

Dacă porcul are o altă boală infecţioasă riscaţi ca vânzându-l, sau oferind carne sau produse obţinute de la acesta rudelor sau vecinilor, să le îmbolnăviţi şi acestora porcii din propriile gospodării.

Solicitaţi vizita medicului veterinar înainte de sacrificarea porcului, pentru că acesta va: - verifica starea de sănătate a animalului înainte de sacrificare; - da sfaturi utile romoxibendazol antihelmintic probele ce trebuie luate la sacrificare şi analizele ce trebuie făcute pentru a vă garanta propria dumneavoastră sănătate; - asoma porcul înaintea sacrificării, pentru a scuti animalul de suferinţă şi pentru a obţine o carne de calitate şi cu un gust mai bun; - în situaţia în care medicul veterinar constată că porcul dumneavoastră este bolnav, nu riscaţi vânzarea, sacrificarea şi consumul cărnii.

Veţi romoxibendazol antihelmintic antihelmintic despăgubit de stat la valoarea de piaţă a animalului Nu consumaţi carnea şi nu o preparaţi, până nu este expertizată de medicul veterinar pentru depistarea larvelor de Trichinella spp.

ROMOXIBENDAZOL 15 % Pulbere insolubila 1 Kg

Recomandarea este valabilă şi pentru carnea obţinută de la porcii mistreţi. Este interzisă vânzarea porcilor vii, romoxibendazol antihelmintic control sanitar veterinar, la "samsari", sau în alte locuri neaprobate sanitar veterinar!

romoxibendazol antihelmintic medicament eficient și ieftin pentru viermi

English UK.

Informațiiimportante