Paraziti bagabonti. Paraziții:Bagabonți '99 Lyrics

Paraziții:Bagabonți '99 Lyrics | LyricWiki | Fandom

paraziti bagabonti

Imi place vinul sec, imi place sa petrec La bautura sa ma intrec, sunt ciumeg Beau pana mor si-am sa mor ca paraziti bagabonti masura Poti sa ma salvezi daca ma cosi la gura Am vocatie, sunt ca Terminator II in aplicatie Bodega, locul cel mai drag si unde-n vena-mi paraziti bagabonti Hmm, caut fericirea intr-o cana de Feteasca Cineva sa ma opreasca, numa' sa-ndrazneasca! Sef la orice chef, sunt strateg, inteleg practica Refren x2 : Alcoolul este viata si viata e alcoolul Din zori pana-n noapte traim in pericol Alcoolul este viata si viata e alcoolul Din zori pana-n noapte II: Pot fi vindecat prin impuscare Fratii de pahar ma-nteleg, baga, baga frate Iara bucurie la gingie sa fie O mie pahare pe datorie, fara numar Pulpa de patroana face show, mega-show Si noi cu baietii admiram peretii Fie fara paraziti bagabonti fac?

Bagabontii doar trag, trag, trag Visle se sparg, sparg, sparg No sa mor io, bag, bag, bag Ai sa razi nu cad, cad, cad Bagabontii doar trag, trag, trag Visle se sparg, sparg, sparg No sa mor io, bag, bag, bag Ai sa razi nu cad, cad, cad In direct transmit dintr-o oarecare bomba Treaz nu sunt, sub nici o forma P-aia de sub masa tin de gat, nu de vorba Pe nota mea de plata scrie: "O Paraziti bagabonti MORI BA! Din "punctul de vedere al orbului" Ne-a fugit punctul e fuga cu frica Cred ca iar am incurcat barul cu circa! Bagabontii paraziti bagabonti trag, trag, trag Visle se sparg, sparg, sparg No sa mor io, bag, bag, bag Ai sa razi nu cad, cad, cad Bagabontii doar trag, trag, trag Visle se sparg, sparg, sparg No sa mor io, bag, bag, bag Ai sa razi nu cad, cad, cad Raku: Imi gasesc forta, intr-un pahar de vin cu soda Influentez moda Bolnavii sa ia pastile, eu pe stil subtil le sting "aprizand fitile", si de pe la 12 in sus Apare cate o zglobie, Care vrea sa ma imbie la pedofilie fie!

Fug de datorie, dau clapa permanenta. Alcoolul este viata si viata e alcoolul Din paraziti bagabonti pana-n noapte Bagabontul natural, de familie sunt Sunt un fel de sfant, Paraziti bagabonti noroc si pan' la fund Am un singur viciu, deliciu personal Berea de la doaga in cana de metal Nimim mai normal, zic, nu ma complic Ma ridic daca pot, cand pot, nu pot Bag la ficat peste program Sticla sa fi fost de fier Refren x2 :.

ciuperci bune

Informațiiimportante