Mozaic ferges

squamous papilloma of tongue pathology outlines

Mama lui James Bulger a solicitat ca "Detainment" să fie retras, după ce a fost nominalizat la categoria "cel mai bun scurtmetraj" la premiile Oscar. Academia Americană de Film a spus că ia "foarte în serios" preocupările lui Denise Fergus, dar "păstrează o atitudine neutră" cu privire la procesul de vot.

El a spus că membrii Academiei aplică "propria judecată" asupra meritelor filmului.

mozaic ferges papillomavirus hpv cin 1

James Bulger, care mai avea o lună până mozaic ferges împlinească 3 ani, a fost răpit de doi băieţi în vârstă de 10 ani, Jon Venables şi Robert Thompson, de mozaic ferges centrul comercial Strand din Bootle, Merseyside, în Denise Fergus, mama lui James Bulger, a mozaic ferges că este bântuită de unele dintre imaginile din film şi a cerut Academiei să-l retragă de mozaic ferges ceremonia de luna viitoare sau ca regizorul să renunţe să-l prezinte.

Într-un comunicat, Academia a transmis "cele mai profunde condoleanţe doamnei Fergus şi familiei sale. Suntem profund impresionaţi şi întristaţi de pierderea pe care au îndurat-o şi luăm în serios preocupările lor".

araziți viermi helminti în corp paraziti ve strevech u deti

Mozaic ferges face alegerea, fiecare persoană aplică propria judecată cu privire la meritele artistice şi tehnice ale filmelor. Înţelegem că acest lucru nu va diminua durerea familiei; în orice caz, sperăm ca rolul neutru al Academiei să fie clarificat prin procesul de vot".

O petiţie online, care cerea ca filmul să fie retras de la ceremonia premiilor Academiei Americane de Film, care mozaic ferges avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles, a strâns peste Regizorul Vincent Lambe a refuzat să retragă opera sa, spunând: "Cred că asta ar distruge scopul realizării filmului".

El a afirmat că nu a intenţionat să fie lipsit de respect prin faptul că nu a consultat-o pe Denise Fergus şi pe familia acesteia înainte de a realiza scurtmetrajul: "Filmul a fost realizat cu scopul de a înţelege de ce s-a întâmplat această crimă şi pentru a preveni ceva similar în viitor".

mozaic ferges

Venables şi Thompson, care au fost condamnaţi pentru crimă după 17 zile de judecată în noiembriedar au fost eliberaţi condiţionat în şi au primit noi identităţi.

Informațiiimportante