Gastroenterita giardioza. Care sunt principalele simptome in cazul gastroenteritei la copii?

Enterocolita acuta

Gastroenterita virală Gastroenterita virală gripa stomacală este o infecţie intestinală care se manifestă cu greaţă sau gastroenterita giardioza, diaree apoasă, crampe abdominale şi uneori cu febră.

gastroenterita giardioza hpv genital pomada

Este contagioasă în contact cu o persoană infectată sau prin ingerarea de mâncare sau apă contaminată. De obicei, persoanele adulte sănătoase se recuperează fără complicaţii, însă pentru infanţi, adulţii gastroenterita giardioza în vârstă şi oamenii cu un sistem imunitar compromis, gastroenterita poate fi fatală.

Generalitati

Prevenirea este esenţială deoarece nu există nici un tratament efectiv pentru gastroenterita virală. Cea mai bună protecţie este spălarea mâinilor în mod frecvent şi bine.

papilloma a mellben papillomatosis in babies

Simptome Este important de notat că gastroenterita nu este acelaşi lucru cu influenţa. Gripa reală influenza afectează numai sistemul respirator, în timp ce gastroenterita atacă intestinele, cauzând simptome, cum ar fi: Crampe stomacale şi durere Diaree apoasă şi fără gastroenterita giardioza diareea cu sânge de obicei indică o infecţie mult mai severă Greaţă, vomă sau ambele Dureri de muşchi sau cap ocazionale Febră scăzută Simptomele gastroenteritei virale pot apărea de la o zi până la trei zile după ce infecţia a fost luată şi pot varia de la uşoare la severe.

De obicei simptomele durează doar o gastroenterita giardioza sau două, dar pot persista până la 10 zile.

Gastroenterita: cauze, simptome, tratament, prevenţie

Este uşor de confundat diareea virală cauzată de bacterii, cum ar fi clostridium difficile, salmonella şi E. Cauze Gastroenterita este luată prin consumarea gastroenterita giardioza mâncare sau apă contaminată sau prin folosirea ustensilelor, prosoapelor sau mâncării cu cineva gastroenterita giardioza este infectat.

tablete de helmint

Viruşii care pot cauza gastroenterita includ noroviruşi şi rotaviruşi. Consumarea apei contaminate este cauză a diareei virale, sar şi virusul este trecut mai departe prin contact cu cineva care îl are. Factori de risc Oamenii de orice vârstă din toată lumea sunt afectaţi gastroenterita giardioza Gastroenterită.

Factorii de risc

Oamenii care sunt mai susceptibili de gastroenterită sunt: Copiii Şcolarii, cei care merg la biserică sau care stau la cămin. Oricine are un sistem imunitar slăbit.

GIARDIASIS -- STRUCTURE, LIFE CYCLE, SYMPTOMS, DIAGNOSIS, TREATMENT -- BY PHANINDRA GUPTA

Complicaţii Deshidratare, pierderea apei gastroenterita giardioza a sărurilor esenţiale şi a mineralelor tinde să fie principala complicaţie a gastroenteritei virale. Pentru oamenii sănătoşi care beau suficient pentru a înlocui lichidele pe care le pierd prin vomă şi diaree, deshidratare nu ar trebui să fie o problemă.

Gastroenterita virală

Spre deosebire de infanţi, adulţii mai mari şi oamenii cu un sistem imunitar slab, se pot deshidrata gastroenterita giardioza mult atunci când pierd mai multe lichide decât pot înlocui. Ar putea fi necesar spitalizarea.

gastroenterita giardioza giardia ziekte honden

Cea mai bună cale de prevenire a infecţiilor intestinale este respectarea acestor precauţii: Spală-te pe mâini frecvent şi bine. Vaccinează copiii.

gastroenterita giardioza

Folosiţi obiecte personale separate acasă. Păstraţi distanţa de oameni. Dezinfectaţi suprafeţele dure. Verificaţi cele mai bune medicamente parazite din organism pentru copii.

Care sunt principalele simptome in cazul gastroenteritei la copii?

În cazul în care călătoriţi în alte ţări, vă puteţi îmbolnăvi din apa sau mâncarea contaminată. Urmaţi aceste sfaturi pentru a reduce riscul: Evitaţi mâncarea crudă gastroenterita giardioza inclusiv fructele cojite, legumele crude şi salatele — care au fost atinse de mâinile oamenilor. Evitaţi carnea şi peştele negătite. Beţi numai din sticle bine sigilate sau apă carbonatată.

  • Warts on hands icd 10
  • Enterocolita acuta

Evitaţi cuburile de gheaţă, deoarece pot proveni din apă contaminată. Folosiţi apă fiartă pentru a vă spăla pe dinţi. Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.

Informațiiimportante