Experiența fergus

In afara locatiei turistii experiența fergus pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, călărie, scufundări, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un experiența fergus de golf.

experiența fergus

Facilitati camere Toate camerele hotelului Fergus Bermudas sunt modern amenajate, confortabile si luminoase si dispun de aer condiționat controlat centralseif, internet Wi-Fi gratuit, smart TV prin experiența fergus privata experiența fergus cabină de duș, uscator de par, birou, telefon pe birou, seif experiența fergus cameră, mini-bar, ferestre izolate fonic.

Facilitati hotel Situat într-o locaţie exotică pe uimitoarea insula Mallorca, acest hotel cu o ambianţa insorita şi tropicala are o poziție privilegiata in apropierea plajei si un design perfect integrat in imprejurimile sale.

Fergus Bermudas este un hotel situat experiența fergus doar 3 minute de plaja din Palmanova pe insula Mallorca, intr-un areal unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat unde oaspetii sai se pot bucura de briza marii si de soare, iar zona ofera posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port.

experiența fergus

Toate camerele au balcon privat pentru ca oaspetii sai sa se poata bucura de briza marii si de soare, iar zona ofera posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: BCM Magaluf 0. experiența fergus

virus papiloma maligno

Informațiiimportante