Ciuperci fosforescente, Ciupercile fosforescente, un mister nedesluşit de milioane de ani

metoda de infecție cu vierme

Misterul lor a fost bine păstrat până de curând, când cercetătorii au înţeles de ce se întâmplă acest fenomen. Ştiri pe aceeaşi temă Legumele care au o valoare nutriţională mai mare dacă sunt gătite Cercetătorii au făcut un experiment folosind o specie de ciupercă fosforescentă. Aceasta se numeşte flor de coco şi poate fi găsită în Brazilia.

ciuperci fosforescente îndepărtarea rău a parazitului

Flor de coco înseamnă floare de cocos. Specialiştii au observat că noaptea, ciuperca atrage insectele şi alte creaturi cu ajutorul bioluminescenţei ei. În perioada în are se maturizează, ciupercile pot să-şi împărştiile astfel porii prin pădure. Jay Dunlap, genetician ciuperci fosforescente biolog molecular la Colegiul Dartmouth a explicat ciuperci fosforescente bioluminescenţa ciupercilor e unică pentru fiecare specie în sine.

În prezent, există 71 de specii de ciuperci fosforescente din Ciuperca flor de coco funcţionează cu ciuperci fosforescente unui ciuperci fosforescente circadian, care-i permite să lumineze doar în timpul nopţii.

Pentru a vedea dacă insectele sunt atrase de ciupercile fosforescente, cercetătorii au replicat forma acestora şi au pus una cu lumini, alta fără lumini. Noaptea, insectele şi alte animale au fost atrase de mulajul luminat.

ciuperci fosforescente

Practic, în momentul când insectele sau animalele care se apropie de ciupercă ating corpul acesteia, ciuperci fosforescente se lipesc de picioarele sau corpul lor şi sunt împrăştiaţi în toată pădurea. Până acum, cercetătorii ştiau cum se întâmplă fenomenul, datorită unei reacţii chimice, ciuperci fosforescente nu ştiau de ce.

Explicaţia detaliată poate fi descoperită în video Dacă apreciezi acest articol, ciuperci fosforescente așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

Înscris:

Informațiiimportante