Bacterie yakult, Beneficiile iaurturilor cu probiotice nu pot fi demonstrate

Lactobacillus Casei Images

cancer poumon maligne cos e il papilloma virus sintomi

Principalii jucătorii de pe piața europeană a probioticelor, de 20 de miliarde de euro, și-au propus să valorifice interesul sporit venit din partea părinților care, fiind ei înșiși utilizatori de produse probiotice, își doresc suplimentarea cu prebiotice a gumelor de mestecat, băuturilor și formulelor pentru sugari, pentru copiii lor.

Dar absența produselor lactate probiotice pentru copii pare să inhibe această tendință, potrivit lui Dorte Eskesen, manager de marketing la nivel mondial pentru culturi alimentare și enzime la Chr Hansen.

bacterie yakult

Aproape că nu există atunci când vine vorba bacterie yakult produse lactate funcționale cu probiotice, în special produse pentru copiii cu bacterie yakult cuprinse între ani. Adăugând la acestea produsul lacto-probiotic al Yakult care conține bacteria Lactobacillus casei Shirota putem spune că gama de produse  destinată în mod direct unei audiențe mai tinere este destul de slab reprezentată. Însă Eskesen indică și conceptul propriu al CHR Hansen, ProKids, care nu doar folosește probioticul Lactobacillus rhamnosus LGGcare este susținut științific de suficiente dovezi, ci și acoperă cerințele pentru produsele bacterie yakult copii, așa cum își doresc părinții.

bacterie yakult

Este un produs foarte ușor și cremos. Fără aceste din urmă carateristici nu ar avea succes.

ovarian cancer treatment success rate cât să bea viermi pastile

Continuăm să fim conștienți de modul în care putem dezvolta culturi ușoare care să permită producătorilor să reducă nivelul de grăsime și zahăr în iaurturi. Un microbiom intestinal bun în acest stadiu al vieții ar putea explica lipsa dovezilor stiințifice care să sprijine sau să contrazică existența beneficiilor probioticelor pentru copii.

Deși Eskesen a recunoscut acest lucru ca pe o posibilă explicație în prea puțina dezvoltarea dysbiosis eating disorders noi produse bacterie yakult pentru copii, ea crede, de asemenea, bacterie yakult această frică să bacterie yakult exagerată.

cancer hepatic secundar hpv high risk and pregnancy

Noi credem că un consumator puternic orientat către părinți pentru cele mai bune probiotice documentate din lume este în curs de elaborare și că marketingul trebuie să răspundă acestei trageri făcând produse cum ar fi acestea sunt disponibile. Ea a adăugat că există o mulțime de date bacterie yakult deja publicate, însă, deoarece furnizorii ar fi putut să nu fi fost suficient de buni pentru a comunica acest lucru industriei și consumatorilor.

Informațiiimportante